Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Son en Breugel

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Son en Breugel (gemeente Son en Breugel, Noord-Brabant)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als bliksem, water, storm, brand. Bij partijen als BLG wonen, ZLM of Klaverblad. Je kunt dan denken aan schade aan vaatwasser of wat te denken van een kapotte laptop. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Son en Breugel bekijk je via de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. SNS pakket maar ook InShared pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSon en Breugel
Regionummer0499 (+31499)
Inwoners Son en Breugel16425
Postcodegebieden5690
WijkenSon
Plaatsen nabijverzekering-Someren, inboedelverzekering-Soest, polis-Smallingerland, verzekeringspakket-Sluis, Sliedrecht en verzekeraar-Sittard-Geleen
inboedelverzekering-son-en-breugel

Inboedelverzekeringen vergelijken in Son en Breugel december 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in een woongelegenheid. Van wandversiering tot ook hobby-artikelen: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Concreet: alle spullen die je los in huis hebt staan. Wanneer een item vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van SNS t/m Independer: er is nogal wat keuze. De kosten fluctueren tussen de €5,5 tot aan €10,25. De premie kent zijn oorsprong in factoren als hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcodegebied, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: InShared december 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (5690), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Son en Breugel)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is weer anders. Dankzij de tool hierboven vind je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Aegon Opstal Basis of wellicht Generali Woonpakket. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Daardoor vergelijk je maatschappijen die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. Vervolgens kan je filteren op topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 5690, 5691, 5692, 5694? Vergelijk nu met onze tool alle verzekeraars en zoek de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Son en Breugel

 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €7,00 bij Zelf, InShared of BLG wonen. Aan de hand van enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Son en Breugel.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Belangrijk: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Son en Breugel staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman maar tevens: je morst een kop koffie over de bank van een vriend. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Son, Breugel.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn eigendommen on the go en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat en een verrekijker.

‘Altijd een met een gerust gevoel slapen

T. Post, Son en Breugel (december 2023)