Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Stede Broec

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Stede Broec (gemeente Stede Broec, Noord-Holland)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als inbraak, brand, storm, bliksem. Bij bedrijven als Allsecur, Europeesche of Interpolis. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. scheerapparaat of bijvoorbeeld schade aan computers. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Stede Broec detecteer je via onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als Avéro Achmea pakket maar ook Europeesche pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteStede Broec
Regionummer0228 (+31228)
Aantal inwoners Stede Broec21493
Postcodegebied1614
BuurtschappenWijk
Naburige plaatsenverzekering-Staphorst, inboedelverzekering-Stadskanaal, polis-Son en Breugel, verzekeringspakket-Someren, Soest en verzekeraar-Smallingerland
inboedelverzekering-stede-broec

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Stede Broec december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in een woongelegenheid. Van kleden tot aan hoeden: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Avéro Achmea t/m FBTO: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten schommelen tussen €8,75 en ongeveer €16,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door onder andere type dekking, verzekerd bedrag, regio, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Nederlanden van Nu afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (1614), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Stede Broec)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is weer anders. Geholpen door de polisvergelijker ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid) of wat te denken van De Nederlanden van Nu Opstalverzekering. Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier kan je een keuze maken uit verzekeraars die rijmen met jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 1614, 1616? Bekijk zelf via internet verzekeringsbedrijven en check de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Stede Broec

 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • ZLM Gezinspakket

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €8,00 bij ZLM, Independer of ANWB. Aan de hand van de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Stede Broec.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook een rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. Meestal zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Stede Broec dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je morst een glas cola over een meubel van een familielid en: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman. De meerwaarde van een all-risk pakket is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wijk 00, Wijk 01.

De inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn waardevolle items in de tuin en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een filmcamera en een verrekijker.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

S. Visser, Stede Broec (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente