Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Kruisland

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Kruisland (gemeente Steenbergen, Noord-Brabant)? Via zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld water, storm, bliksem, brand. Onder andere bij Bovag, Verzekeruzelf.nl of Independer. Je kunt dan denken aan schade aan koffiemachine of wat te denken van contant geld en waardebonnen. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Kruisland achterhaal je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van Avéro Achmea pakket maar ook Generali pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSteenbergen
(Regio) nummer0167 (+31167)
Bewoners Kruisland23477
Postcodes4756
BuurtschappenSteenbergen
Plaatsen in de omgevingverzekering-stampersgat, inboedelverzekering-oud-gastel, polis-bosschenhoofd, verzekering-wouwse-plantage, verzekeringspakket-hoeven en zegge
inboedelverzekering-kruisland

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Kruisland juni 2022

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle eigendommen in je appartement. Van frituurpan tot en met overhemden: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Concreet: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat een artikel aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allianz tot en met Delta Lloyd: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten liggen gewoonlijk tussen €6 en €12,75. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van o.a. het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, soort huis, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Verzekeruzelf.nl polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (4756), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Kruisland)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is verschillend. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker vind je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Ditzo Woonverzekering (Allrisk) of wat te denken van SNS Inboedel en opstal. Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die passen bij je eigen uniek vraag. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een goede inboedelverzekering in postcodegebied 4756? Bekijk nu aan de hand van onze module alle aanbieders en selecteer de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Kruisland

 • FBTO Woonhuisverzekering
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • HEMA Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €8,75 bij Delta Lloyd, Reaal of ASR Verzekeringen. Geholpen door deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Kruisland.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met een brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Kruisland biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders of: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman. De waarde van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Steenbergen, Kruisland, De Heen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer.

Jouw inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn bezittingen op pad en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een spiegelreflexcamera & viool.

‘Kies niet voor de goedkoopste verzekering, kijk naar dekking!

F. de Haan, Kruisland (juni 2022)