Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Kwintsheul

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Kwintsheul (gemeente Westland, Zuid-Holland)? Via een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als storm, wateroverlast, brand, blikseminslag. Bij bedrijven als Allsecur, ZLM of Nationale Nederlanden. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan elektrische kookplaat of bijvoorbeeld beschadigingen aan het interieur. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Kwintsheul detecteer je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van REAAL Verzekeringen pakket of Interpolis pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWestland
(Net) nummer0174 (+31174)
Aantal inwoners Kwintsheul104960
Postcodegebied2295
BuurtenNaaldwijk
Plaatsen nabijverzekering-wateringen, inboedelverzekering-voorburg, polis-leidschendam, verzekering-sassenheim, verzekeringspakket-valkenburg en rijnsburg
inboedelverzekering-kwintsheul

Inboedelverzekeringen vergelijken in Kwintsheul juli 2020

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in huis. Van platenspeler tot en met wasmachine: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Univé tot en met De Goudse: er valt veel te kiezen. De kosten liggen gewoonlijk tussen €7 tot aan €13,75. De premie komt tot stand door onder andere type dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: ASR Verzekeringen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (2295), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Kwintsheul)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Dankzij de tool hierboven signaleer je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Generali Inboedelverzekering of wat te denken van Delta Lloyd Combinatieverzekering. Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Op basis daarvan zie je alleen nog aanbieders die passen bij je eigen uniek vraag. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 2295? Vergelijk nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en zoek de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Kwintsheul

 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? De maandprijs kan oplopen tot wel €12,50 bij Verzekeruzelf.nl, nowGo of Allsecur. Geholpen door enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Kwintsheul.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met een motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Kwintsheul vergoedt vrijwel alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst rode wijn over de bank van iemand of: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, ‘s-Gravenzande, Monster, Wateringen, De Lier, Kwintsheul, Poeldijk, Ter Heijde.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn waardevolle items onderweg en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een laptop of een rollator.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

U. Willemsen, Kwintsheul (juli 2020)