Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Wezep

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Wezep (gemeente Oldebroek, Gelderland)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als storm, vandalisme, water, inbraak. Bijvoorbeeld bij Allianz, HEMA of London Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan koelkast of een defecte wasmachine. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Wezep detecteer je met behulp van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Unigarant pakket en/of InShared pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteOldebroek
Regionummer038 (+3138)
Bewoners Wezep23104
Postcodegebied8090
BuurtschappenOldebroek
Naburige plaatsenverzekering-doornspijk, inboedelverzekering-t-harde, polis-noordeinde, verzekering-zwartsluis, verzekeringspakket-hulshorst en vierhouten
inboedelverzekering-wezep

Inboedelverzekeringen vergelijken in Wezep augustus 2022

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in de woning. Van kapstok t/m lingerie: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Als iets vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er flink wat aanbieders. Van Lancyr tot ook OHRA: heel veel verschillende opties. Premies variëren van €6,75 tot ruim €16. De maandelijkse premie komt tot stand door bijvoorbeeld het type polis, het totale verzekerde bedrag, regio, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over DAK polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (8090), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Wezep)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is verschillend. Via de polisvergelijker signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Denk aan Unigarant Opstalverzekering of wat te denken van Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid. Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Middels de tool vind je verzekeringsbedrijven die rijmen met jouw eisen. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 8090, 8091, 8096? Bekijk zelf aan de hand van onze module alle maatschappijen en check de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Wezep

 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Aegon Opstal Basis
 • ANWB Inboedelverzekering
 • HEMA Woonverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €11,75 bij EAG Assuradeuren, OHRA of Aegon. Geholpen door de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Wezep.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Adviseur: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Dikwijls moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Wezep staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: een iphone laten vallen of: je morst bier over het tapijt van een vriend. Het gemak van een all-risk pakket is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Oldebroek, Wezep, Oosterwolde.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn spullen op pad en buiten huis verzekerd. We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat en gitaar.

‘Goed geholpen bij de overstap

Fam. van der Ven, Wezep (augustus 2022)