Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nieuw-Vossemeer

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Nieuw-Vossemeer (gemeente Steenbergen, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als water, brand, vandalisme, storm. Bijvoorbeeld bij Centraal Beheer, EAG Assuradeuren of Reaal. Denk aan schade aan dekens/dekbed of wat te denken van een defecte TV. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Nieuw-Vossemeer detecteer je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Allianz pakket en/of Delta Lloyd pakket. Vul alle velden in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSteenbergen
Netnummer0167 (+31167)
Inwoners Nieuw-Vossemeer23477
Postcodes4681
BuurtenSteenbergen
Plaatsen in de omgevingverzekering-sint-philipsland, inboedelverzekering-heijningen, polis-dinteloord, verzekering-ossendrecht, verzekeringspakket-lepelstraat en halsteren
inboedelverzekering-nieuw-vossemeer

Inboedelverzekeringen vergelijken in Nieuw-Vossemeer juni 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in de woning. Van vazen tot en met autoped: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Concreet: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een ding vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Reaal tot en met Independer: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies variëren van €6,75 en €10,25. Het tarief wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het type polis, de dekkingsgraad, postcode, eigen risico, het soort woning, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar HEMA polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (4681), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Nieuw-Vossemeer)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de bovenstaande vergelijker vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw situatie, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Generali Woonpakket of juist Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk). Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan beperk je je tot maatschappijen die in lijn zijn met jouw behoeftes. Vervolgens selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 4681? Vergelijk nu met onze tool verzekeringsmaatschappijen en zoek de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Nieuw-Vossemeer

 • ZLM Opstalverzekering
 • FBTO Woonpakket
 • HEMA Woonverzekering
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Aegon Inboedel Basis
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €11,00 bij Zelf, Nationale Nederlanden of Avéro Achmea. Dankzij een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Nieuw-Vossemeer.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Nieuw-Vossemeer vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst wijn over de bank van een familielid en: je morst wijn over de bank van de buurvrouw. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Steenbergen, Kruisland, De Heen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer.

De inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn bezittingen onderweg en buiten huis verzekerd. We spreken hier van bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een fotocamera of drumstel.

‘Mijn inboedel goed verzekerd, dat is belangrijk

A. van Dongen, Nieuw-Vossemeer (juni 2023)