Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Someren

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Someren (gemeente Someren, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als blikseminslag, diefstal, brand, vandalisme. Bij bedrijven als BLG wonen, Generali of London Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. babyfoon of bijvoorbeeld een stukke koelkast. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Someren sluit je af dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld REAAL Verzekeringen pakket en Nationale Nederlanden pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSomeren
Netnummer0493 (+31493)
Inwoners Someren18914
Postcodegebieden5710
BuurtenSomeren
Plaatsen in de omgevingverzekering-Soest, inboedelverzekering-Smallingerland, polis-Sluis, verzekeringspakket-Sliedrecht, Sittard-Geleen en verzekeraar-Sint-Michielsgestel
inboedelverzekering-someren

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Someren december 2023

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle goederen in de woning. Van broodrooster tot ook toiletartikelen: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Hoe het werkt: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Zodra een item vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Univé t/m NowGo: de keuze is enorm. De kosten variëren van €5 en €10,25. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van o.a. hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, hoogte eigen risico, type woning, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: ING december 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (5710), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Someren)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is verschillend. Aan de hand van onze tool vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk) of misschien Unigarant Inboedelverzekering. Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan vind je aanbieders die in lijn zijn met de aanvraag die je doet. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 5710, 5711, 5712? Bekijk nu aan de hand van onze module alle maatschappijen en selecteer de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Someren

 • HEMA Woonverzekering
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €9,75 bij Europeesche, Polis Direct of Bovag. Middels deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Someren.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Adviseur: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook een autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Someren biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders of: je gooit frisdrank over het tapijt van iemand. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Someren, Lierop, Someren-Eind, Somerense Heide, Wijk 09.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn spullen op pad en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een iPad en sieraden.

‘Met een goed gevoel in mijn woning

Mevr. van Doorn, Someren (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente