Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nissewaard

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Nissewaard (gemeente Nissewaard, Zuid-Holland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als bliksem, storm, vandalisme, water. Onder andere bij Allsecur, De Goudse of REAAL Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. schilderwerk en/of een gestolen laptop. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Nissewaard achterhaal je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. De Goudse pakket en ook Klaverblad pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNissewaard
Netnummer0181 (+31181)
Bewoners Nissewaard85293
Postcodes3214
BuurtschappenCentrum
Plaatsen in de regioverzekering-Nijmegen, inboedelverzekering-Nijkerk, polis-Nieuwkoop, verzekeringspakket-Nieuwegein, Neerijnen en verzekeraar-Nederweert
inboedelverzekering-nissewaard

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Nissewaard juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle artikelen in jouw verblijf. Van afwasmachine t/m wasmachine: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer iets vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allsecur tot en met InShared: er valt veel te kiezen. Tarieven schommelen tussen €4,25 tot aan €14,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door zaken als hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Bruns ten Brink polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (3214), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Nissewaard)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is weer anders. Met behulp van de polisvergelijker detecteer je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, en bij jouw budget. Dat kan zijn Aegon Opstal Allrisk of wat te denken van Bovag Thuispakket (EUG). Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan zie je alleen nog maatschappijen die rijmen met jouw wensenpakket. Daarna kan je filteren op thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 3214? Vergelijk direct aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en zoek de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Nissewaard

 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs is doorgaans ongeveer €10,75 bij ZLM, Klaverblad of Aegon. Door middel van de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Nissewaard.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Goed om te weten: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en overzichtelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeraar kan je het type dekking kiezen. Vaak heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Nissewaard biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: je stoot iemands iphone van tafel en: je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Centrum, Schiekamp, Hoogwerf, Vierambachten, De Hoek, Gildenwijk, Groenewoud, Sterrenkwartier, Schenkel, De Elementen, Vogelenzang, De Akkers, Vriesland, Aterland, Maaswijk, Halfweg, Buitengebied, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven, Oudenhoorn, Hekelingen.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn spullen onderweg en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een fotocamera en sportuitrusting.

‘Ongelooflijk hoe makkelijk dat online gaat

V. van der Meer, Nissewaard (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente