Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oudenhoorn

Op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Oudenhoorn (gemeente Nissewaard, Zuid-Holland)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als vandalisme, bliksem, storm, inbraak. Bijvoorbeeld bij BLG wonen, Unigarant of London Verzekeringen. Denk aan schade aan staafmixer of denk aan gestolen sieraden. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Oudenhoorn ontdek je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Allsecur pakket en/of Delta Lloyd pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNissewaard
(Regio) nummer0181 (+31181)
Aantal inwoners Oudenhoorn85293
Postcodegebied3227
BuurtschappenCentrum
Plaatsen in de buurtverzekering-vierpolders, inboedelverzekering-heenvliet, polis-abbenbroek, verzekering-spijkenisse, verzekeringspakket-zuidland en simonshaven
inboedelverzekering-oudenhoorn

Inboedelverzekeringen vergelijken in Oudenhoorn september 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je alle producten in een woongelegenheid. Van afwasmachine tot koffers: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Concreet: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Lancyr tot aan ING: de keuze is enorm. Premies schommelen tussen €8,25 tot wel €14. Het bedrag berekenen ze aan de hand van factoren als type dekking, de financiële waarde van alle spullen, regio, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: BLG wonen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (3227), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Oudenhoorn)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Via de polisvergelijker ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, en bij jouw budget. Dat kan zijn Generali Woonpakket of wellicht FBTO Woonhuisverzekering. Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Hierdoor beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die matchen met de aanvraag die je doet. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 3227? Bekijk nu online alle aanbieders en selecteer de beste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Oudenhoorn

 • Lancyr Woonverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • InShared Inboedelverzekering
 • Reaal GGP (adviseur)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • HEMA Woonverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandtarief ligt gemiddeld op zo’n €10,50 bij Zelf, Reaal of Allianz. Via enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Oudenhoorn.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Adviseur: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker neemt men hierbij ook een autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Oudenhoorn biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: een laptop laten vallen of: de hond maakt krassen op de auto van iemand anders. De waarde van allrisk is zeer complete modules. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Centrum, Schiekamp, Hoogwerf, Vierambachten, De Hoek, Gildenwijk, Groenewoud, Sterrenkwartier, Schenkel, De Elementen, Vogelenzang, De Akkers, Vriesland, Aterland, Maaswijk, Halfweg, Buitengebied, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven, Oudenhoorn, Hekelingen.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn kostbaarheden in de tuin met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een smartphone en sportuitrusting.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

Fam. van der Veen, Oudenhoorn (september 2023)