Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nijmegen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw woning in Nijmegen (gemeente Nijmegen, Gelderland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als inbraak, vandalisme, brand, bliksem. Bijvoorbeeld bij ABN AMRO, Verzekeruzelf.nl of InShared. Je kunt dan denken aan schade aan sieraden of wat te denken van kapotte meubels. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Nijmegen ontdek je dankzij onze vergelijk module. Aanbieder zijn o.a. Centraal Beheer pakket en/of HEMA pakket. Voer jouw gegevens in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteNijmegen
(Regio) nummer024 (+3124)
Aantal inwoners Nijmegen172064
Postcodes6500
WijkenNijmegen-Centrum
Plaatsen nabijverzekering-Nijkerk, inboedelverzekering-Nieuwkoop, polis-Nieuwegein, verzekeringspakket-Neerijnen, Nederweert en verzekeraar-Neder-Betuwe
inboedelverzekering-nijmegen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Nijmegen november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in je appartement. Van oven tot en met raamventilator: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Reaal t/m Klaverblad: heel veel verschillende opties. Premies lopen op van €6,25 tot ruim €14,25. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, regio, je eigen bijdrage per schade, type woning, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Nationale Nederlanden pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (6500), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Nijmegen)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elke case is verschillend. Aan de hand van de tool hierboven ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Denk aan Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet of juist Aegon Inboedel Allrisk. Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Daardoor vind je aanbieders die overeenkomen met jouw wensenpakket. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 6500, 6501, 6503, 6504, 6511, 6512, 6515, 6521, 6522, 6523, 6524, 6525, 6531, 6532, 6533, 6534, 6535, 6536, 6537, 6538, 6541, 6542, 6543, 6544, 6545, 6546, 6564, 6574? Vergelijk direct online alle maatschappijen en selecteer de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Nijmegen

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden goedkoop verzekeren? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €7,75 bij FBTO, ING of ASR Verzekeringen. Via de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Nijmegen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Goed om te weten: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met een motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Nijmegen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit een glas cola over de bank van iemand maar tevens: je gooit wijn over de bank van een familielid. De meerwaarde van een all-risk pakket is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Nijmegen-Centrum, Nijmegen-Oost, Nijmegen-Oud-West, Nijmegen-Nieuw-West, Nijmegen-Midden, Nijmegen-Zuid, Dukenburg, Lindenholt, Nijmegen-Noord.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn bezittingen in de tuin en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera of sieraden.

‘Een polis afgestemd op mijn situatie

S. Mol, Nijmegen (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente