Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Sibrandahûs

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Sibrandahûs (gemeente Dantumadiel, Friesland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als inbraak, water, brand, vandalisme. Bij bedrijven als Bruns ten Brink, EAG Assuradeuren of SNS. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan videorecorder of bijvoorbeeld schade aan sieraden. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Sibrandahûs detecteer je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Allsecur pakket en/of Ditzo pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteDantumadiel
(Regio) nummer0519 (+31519)
Aantal inwoners Sibrandahûs19015
Postcodegebied9106
BuurtschappenCentrum
Plaatsen in de buurtverzekering-rinsumageast, inboedelverzekering-damwald, polis-dokkum, verzekering-hempens, verzekeringspakket-wyns en wytgaard
inboedelverzekering-sibrandahus

Inboedelverzekeringen vergelijken in Sibrandahûs december 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in de woning. Van aquarium tot lingerie: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Het zit zo: alle spullen die je los in huis hebt staan. Wanneer een artikel vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Lancyr t/m Europeesche: er valt veel te kiezen. Premies liggen gewoonlijk tussen €7 tot wel €16,25. Het bedrag wordt bepaald door zaken als het type polis, verzekerd bedrag, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over EAG Assuradeuren afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (9106), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Sibrandahûs)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is namelijk uniek. Dankzij de vergelijker check je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid) of misschien Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Hierdoor kan je een keuze maken uit maatschappijen die rijmen met jouw voorwaarden. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9106? Vergelijk direct via internet alle maatschappijen en vindt de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Sibrandahûs

 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen goedkoop verzekeren? Het maandtarief is al snel zo’n €11,00 bij FBTO, Interpolis of ANWB. Middels deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Sibrandahûs.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Sibrandahûs dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: een erfstuk laten vallen maar tevens: je morst wijn over de bank van de buurvrouw. Het voordeel van een all risk-polis is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Centrum, Oost, Zuid, West.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn eigendommen onderweg en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een fotocamera en kleding.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

G. van der Velde, Sibrandahûs (december 2021)