Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nieuwkoop

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Nieuwkoop (gemeente Nieuwkoop, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als water, brand, inbraak, vandalisme. Bijvoorbeeld bij Avéro Achmea, Univé of OHRA. Denk aan schade aan fietsen of bijvoorbeeld een defecte wasmachine. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Nieuwkoop achterhaal je via onze eenvoudige vergelijker. Denk aan Unigarant pakket en/of Independer pakket. Vul alle velden in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNieuwkoop
Regionummer0172 (+31172)
Inwoners Nieuwkoop27433
Postcodes2420
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Nieuwegein, inboedelverzekering-Neerijnen, polis-Nederweert, verzekeringspakket-Neder-Betuwe, Mook en Middelaar en verzekeraar-Montfoort
inboedelverzekering-nieuwkoop

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Nieuwkoop november 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in je appartement. Van televisie tot en met scheerapparaat: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle artikelen die je los in huis hebt staan. In het geval dat een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Avéro Achmea tot Delta Lloyd: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven fluctueren tussen de €6,5 tot wel €16. Het bedrag kent zijn oorsprong in o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Bovag polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (2420), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Nieuwkoop)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Dankzij de vergelijker achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid) of misschien Ditzo Woonverzekering (Allrisk). Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan vind je verzekeringsbedrijven die passen bij je eigen uniek vraag. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 2420, 2421? Vergelijk direct met onze tool alle verzekeraars en kies de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Nieuwkoop

 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie is al snel zo’n €10,75 bij SNS, Nationale Nederlanden of Turien en Co. Met behulp van deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Nieuwkoop.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Nieuwkoop dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: een smartphone laten vallen en ook: een telefoon laten vallen. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Wijk 00, Nieuwveen, Zevenhoven, Ter Aar.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn kostbaarheden op weg en buiten in goede handen. We spreken hier van spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een spiegelreflexcamera + een kinderwagen.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

F. de Jonge, Nieuwkoop (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente