Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nieuwegein

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw huis in Nieuwegein (gemeente Nieuwegein, Utrecht)? Via een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als vandalisme, storm, brand, water. Bij bedrijven als ABN AMRO, Ditzo of Lancyr. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan kampeerartikelen of een gestolen laptop. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Nieuwegein detecteer je dankzij de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Unigarant pakket of ING pakket. Vul alle velden in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteNieuwegein
(Regio) nummer030 (+3130)
Inwoners Nieuwegein61749
Postcodes3430
WijkenJutphaas
Plaatsen in de regioverzekering-Neerijnen, inboedelverzekering-Nederweert, polis-Neder-Betuwe, verzekeringspakket-Mook en Middelaar, Montfoort en verzekeraar-Montferland
inboedelverzekering-nieuwegein

Inboedelverzekeringen vergelijken in Nieuwegein november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle artikelen in jouw verblijf. Van levensmiddelen tot en met schoonmaakartikelen: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Stelregel: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Verzekeruzelf.nl tot aan NowGo: de keuze is enorm. De maandelijkse premies schommelen tussen €4,5 en ongeveer €10,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door zaken als het soort dekking, verzekerd bedrag, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, soort huis, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Reaal dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (3430), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Nieuwegein)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is weer anders. Met behulp van onze tool vind je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk) of juist ASR Woonhuisverzekering (Allrisk). Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Hierdoor vind je verzekeraars die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. In de volgende stap selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 3430, 3431, 3432, 3433, 3434, 3435, 3436, 3437, 3438, 3439? Check nu aan de hand van onze module alle maatschappijen en vindt de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Nieuwegein

 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen verzekeren met een goedkope polis? De maandprijs kan oplopen tot wel €13,25 bij ZLM, Lancyr of Bovag. Geholpen door de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Nieuwegein.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Dikwijls moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Nieuwegein dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: een iphone laten vallen en: je morst een kop koffie over de bank van een vriend. Het gemak van een all-risk pakket is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Jutphaas Wijkersloot, Zuilenstein, Batau Zuid, Batau Boord, Doorslag, Huis de Geer, Blokhoeve, Galecop, Fokkesteeg, Hoogzandveld, Lekboulevard, Vreeswijk, Merwestein, Park Oudegein, Zandveld, Het Klooster, Laagraven, Plettenburg, De Wiers, Hoge Landen, Stadscentrum.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn bezittingen in de tuin met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en drumstel.

‘Snel een betrouwbare verzekering gevonden

U. van den Heuvel, Nieuwegein (november 2023)