Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Spijkenisse

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Spijkenisse (gemeente Nissewaard, Zuid-Holland)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld brand, wateroverlast, blikseminslag, diefstal. Bij partijen als BLG wonen, Delta Lloyd of ING. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. broodrooster of wat te denken van schade aan kleding. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Spijkenisse sluit je af door gebruik te maken van onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Univé pakket maar ook FBTO pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

inboedelverzekering-spijkenisse

Inboedelverzekeringen vergelijken in Spijkenisse november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle eigendommen in de woning. Van muziekinstrumenten tot ook tassen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Concreet: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er flink wat aanbieders. Van Allsecur tot en met Generali: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven variëren van €9,5 en €11. De premie wordt berekend op basis van onder andere het type polis, verzekerd bedrag, regio, eigen risico, type woning, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: ABN AMRO pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (3199), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Spijkenisse)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is verschillend. Met behulp van onze tool check je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Aegon Inboedel Allrisk of misschien Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid. Onze tip: Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan vind je aanbieders die overeenkomen met jouw wensenpakket. In de volgende stap selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3199, 3200, 3201, 3202, 3203, 3204, 3205, 3206, 3207, 3208? Bekijk zelf op deze site alle aanbieders en selecteer de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Spijkenisse

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Lancyr Woonverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €11,50 bij EAG Assuradeuren, Lancyr of Centraal Beheer. Aan de hand van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Spijkenisse.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Advies: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met een reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Spijkenisse vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit bier over de bank van een vriend of: een iphone laten vallen. De meerwaarde van allrisk is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Centrum, Schiekamp, Hoogwerf, Vierambachten, De Hoek, Gildenwijk, Groenewoud, Sterrenkwartier, Schenkel, De Elementen, Vogelenzang, De Akkers, Vriesland, Aterland, Maaswijk, Halfweg, Buitengebied, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven, Oudenhoorn, Hekelingen.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden op weg met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een iPad en kleding.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

E. van Dam, Spijkenisse (november 2023)