Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Simonshaven

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Simonshaven (gemeente Nissewaard, Zuid-Holland)? Aan de hand van deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld water, storm, inbraak, brand. Bij partijen als Avéro Achmea, Zelf of ING. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan keukenblok of denk aan een kapotte computer. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Simonshaven sluit je af via de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Univé pakket maar ook HEMA pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNissewaard
(Regio) nummer0181 (+31181)
Bewoners Simonshaven85293
Postcodegebied3212
BuurtschappenCentrum
Plaatsen in de regioverzekering-geervliet, inboedelverzekering-hekelingen, polis-spijkenisse, verzekering-pernis-rotterdam, verzekeringspakket-maasvlakte-rotterdam en europoort-rotterdam
inboedelverzekering-simonshaven

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Simonshaven december 2023

Via een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in huis. Van mixer tot centrifuge: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Lancyr t/m Europeesche: heel veel verschillende opties. De kosten lopen op van €8,5 en ongeveer €15,75. Het tarief wordt bepaald door o.a. het soort dekking, waarde inboedel, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Allsecur pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (3212), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Simonshaven)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Via onze tool signaleer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk) of juist Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan vergelijk je verzekeringsbedrijven die matchen met jouw eisen. In de volgende stap kan je filteren op onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 3212? Vergelijk nu met onze tool verzekeringsbedrijven en check de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Simonshaven

 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • nowGo Woonverzekering Comfort

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs is al snel zo’n €10,00 bij Europeesche, Nederlanden van Nu of Turien en Co. Dankzij een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Simonshaven.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en overzichtelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met een reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur kan je het type dekking kiezen. Doorgaans kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Simonshaven vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw en bijvoorbeeld: je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Centrum, Schiekamp, Hoogwerf, Vierambachten, De Hoek, Gildenwijk, Groenewoud, Sterrenkwartier, Schenkel, De Elementen, Vogelenzang, De Akkers, Vriesland, Aterland, Maaswijk, Halfweg, Buitengebied, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven, Oudenhoorn, Hekelingen.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn spullen onderweg en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een iPad + drumstel.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

S. de Haan, Simonshaven (december 2023)