Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Neerijnen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Neerijnen (gemeente Neerijnen, Gelderland)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen bijvoorbeeld storm, wateroverlast, blikseminslag, vandalisme. Onder andere bij Bruns ten Brink, FBTO of London Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan dekens/dekbed en/of een kapotte televisie. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Neerijnen detecteer je met behulp van onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als Avéro Achmea pakket of Independer pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteNeerijnen
(Regio) nummer0418 (+31418)
Aantal inwoners Neerijnen12122
Postcodegebieden4181
WijkenHaaften
Plaatsen nabijverzekering-Nederweert, inboedelverzekering-Neder-Betuwe, polis-Mook en Middelaar, verzekeringspakket-Montfoort, Montferland en verzekeraar-Molenwaard
inboedelverzekering-neerijnen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Neerijnen november 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in huis. Van vitrages tot ook barbecue: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Stelregel: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een item vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Reaal tot aan Generali: heel veel verschillende opties. De kosten variëren van €4 en ongeveer €16,25. De premie wordt berekend op basis van onder andere het type polis, de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Lancyr pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (4181), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Neerijnen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Dankzij de tool hierboven detecteer je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Aegon Opstal Allrisk of wat te denken van Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Hierdoor vind je verzekeraars die passen bij jouw zoekopdracht. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 4181, 4182? Vergelijk nu online alle aanbieders en vindt de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Neerijnen

 • ANWB Woonpakket Plus
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €8,25 bij Huis In Eén Verzekeringen, Klaverblad of Bruns ten Brink. Aan de hand van deze tips hieronder bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Neerijnen.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Goed om te weten: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Neerijnen vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: een kunstwerk laten vallen of: je morst bier over de bank van een vriend. Het pluspunt van een all risk-polis is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Haaften, Waardenburg en Opijnen, Varik en Ophemert.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn spullen on the go en buiten in goede handen. Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon + een kinderwagen.

‘Gemakkelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken

O. Driessen, Neerijnen (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente