Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hekelingen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Hekelingen (gemeente Nissewaard, Zuid-Holland)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld storm, diefstal, wateroverlast, vandalisme. Bij ondernemingen als Aon Direct, EAG Assuradeuren of InShared. Je kunt dan denken aan schade aan klokken of wat te denken van een kapotte TV. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Hekelingen achterhaal je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Aegon pakket en ING pakket. Vul alle velden in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNissewaard
(Net) nummer0181 (+31181)
Bewoners Hekelingen85293
Postcodes3205
BuurtenCentrum
Plaatsen in de regioverzekering-spijkenisse, inboedelverzekering-maasvlakte-rotterdam, polis-europoort-rotterdam, verzekering-poortugaal, verzekeringspakket-botlek-rotterdam en vondelingenplaat
inboedelverzekering-hekelingen

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Hekelingen september 2023

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in jouw verblijf. Van spelcomputers tot ook brommers: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een item aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Unigarant tot ook Generali: de keuze is enorm. Tarieven fluctueren tussen de €4 tot aan €12. Het bedrag berekenen ze aan de hand van o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, soort huis, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Aegon pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (3205), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Hekelingen)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat weer anders. Dankzij de vergelijker detecteer je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk) of misschien Generali Inboedelverzekering. Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Hierdoor vergelijk je maatschappijen die overeenkomen met de aanvraag die je doet. Hierna kan je filteren op topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 3205, 3209? Vergelijk direct met onze tool alle maatschappijen en zoek de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Hekelingen

 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allsecur Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €12,00 bij Verzekeruzelf.nl, OHRA of Turien en Co. Met behulp van de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Hekelingen.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook een brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Hekelingen staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: je stoot iemands notebook van tafel maar tevens: je morst wijn over de bank van de buurvrouw. De waarde van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Centrum, Schiekamp, Hoogwerf, Vierambachten, De Hoek, Gildenwijk, Groenewoud, Sterrenkwartier, Schenkel, De Elementen, Vogelenzang, De Akkers, Vriesland, Aterland, Maaswijk, Halfweg, Buitengebied, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven, Oudenhoorn, Hekelingen.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn kostbaarheden op pad en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spelcomputer & sportuitrusting.

‘Snelle service bij het afsluiten van mijn polis

M. Kok, Hekelingen (september 2023)