Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Heenvliet

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Heenvliet (gemeente Nissewaard, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld storm, diefstal, brand, vandalisme. Bij partijen als Allianz, De Goudse of Independer. Je kunt dan denken aan schade aan je telefoon of denk aan een beschadigde vloer. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Heenvliet sluit je af dankzij de vergelijkingstool. Denk aan polissen van ABN AMRO pakket of Ditzo pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNissewaard
(Net) nummer0181 (+31181)
Bewoners Heenvliet85293
Postcodes3218
BuurtenCentrum
Plaatsen nabijverzekering-abbenbroek, inboedelverzekering-zuidland, polis-simonshaven, verzekering-europoort-rotterdam, verzekeringspakket-geervliet en hekelingen
inboedelverzekering-heenvliet

Inboedelverzekeringen vergelijken in Heenvliet maart 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in de woning. Van serviesgoed t/m sofa: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Samenvattend: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Wanneer een ding vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Nationale Nederlanden tot en met Europeesche: de keuze is enorm. De maandelijkse premies lopen op van €9,75 tot ruim €13,25. De premie kent zijn oorsprong in o.a. hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, postcodegebied, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar ASR Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (3218), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Heenvliet)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is verschillend. Via de vergelijker achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) of misschien Univé Opstalverzekering (AR). Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Zodoende kan je een keuze maken uit verzekeraars die passen bij jouw voorwaarden. Daarna kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 3218? Bekijk zelf via internet alle verzekeraars en kies de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Heenvliet

 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief kan oplopen tot wel €8,50 bij De Goudse, nowGo of Aon Direct. Door middel van deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Heenvliet.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Heenvliet vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: een laptop laten vallen en: jouw hond bijt een familielid. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Centrum, Schiekamp, Hoogwerf, Vierambachten, De Hoek, Gildenwijk, Groenewoud, Sterrenkwartier, Schenkel, De Elementen, Vogelenzang, De Akkers, Vriesland, Aterland, Maaswijk, Halfweg, Buitengebied, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven, Oudenhoorn, Hekelingen.

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn waardevolle items onderweg en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera & een muziekinstrument.

‘Mijn spullen met een gerust hart achterlaten

O. Postma, Heenvliet (maart 2024)