Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nederweert

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Nederweert (gemeente Nederweert, Limburg)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als blikseminslag, brand, wateroverlast, storm. Onder andere bij Bovag, De Goudse of SNS. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan koffiezetapparaat en/of een defecte koelkast. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Nederweert ontdek je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Denk aan polissen van Allsecur pakket en Klaverblad pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteNederweert
Regionummer0495 (+31495)
Bewoners Nederweert16793
Postcodes6030
WijkenNederweert
Plaatsen in de regioverzekering-Neder-Betuwe, inboedelverzekering-Mook en Middelaar, polis-Montfoort, verzekeringspakket-Montferland, Molenwaard en verzekeraar-Moerdijk
inboedelverzekering-nederweert

Inboedelverzekeringen vergelijken in Nederweert december 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in de woning. Van fornuis tot ook cv-ketel: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat iets vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Univé tot ook Ditzo: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven schommelen tussen €4 en €12,25. De maandelijkse premie wordt bepaald door factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, regio, het gekozen eigen risico, het soort woning, gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Aegon inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (6030), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Nederweert)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat verschillend. Met behulp van de vergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn HEMA Inboedelverzekering of misschien Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget. Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Op die manier beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met de aanvraag die je doet. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 6030, 6031? Vergelijk direct aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en zoek de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Nederweert

 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Generali Woonpakket
 • nowGo Woonverzekering Bewust

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs is doorgaans ongeveer €8,00 bij EAG Assuradeuren, Interpolis of Avéro Achmea. Dankzij enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Nederweert.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met een rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Nederweert staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw en: je morst een glas cola over een meubel van een familielid. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Nederweert, Budschop, Ospel, Nederweert-Eind, Leveroy.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn bezittingen in de tuin en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een filmcamera & een rollator.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

H. Hofman, Nederweert (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente