Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Brielle

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Brielle (gemeente Brielle, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. diefstal, blikseminslag, brand, vandalisme. Bij ondernemingen als Avéro Achmea, Europeesche of REAAL Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan radio of denk aan schade aan je smartphone. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Brielle sluit je af aan de hand van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Allianz pakket of ING pakket. Voer jouw gegevens in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBrielle
(Regio) nummer0181 (+31181)
Bewoners Brielle16640
Postcodegebieden3230
BuurtschappenBrielle
Naburige plaatsenverzekering-Breda, inboedelverzekering-Boxtel, polis-Boxmeer, verzekeringspakket-Borsele, Borne en verzekeraar-Borger-Odoorn
inboedelverzekering-brielle

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Brielle juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in huis. Van dranken tot en met schoonmaakartikelen: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Kort gezegd: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra iets vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Univé tot aan Klaverblad: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies schommelen tussen €8 en €13,5. Het bedrag kent zijn oorsprong in zaken als het type polis, het totale verzekerde bedrag, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over InShared pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (3230), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Brielle)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is namelijk uniek. Aan de hand van onze tool detecteer je probleemloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid) of juist Unigarant Inboedelverzekering. Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Middels de tool beperk je je tot verzekeringsbedrijven die matchen met je eigen uniek vraag. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 3230, 3231, 3232? Bekijk zelf online alle verzekeraars en zoek de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Brielle

 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Bovag Thuispakket (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw spullen goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €11,25 bij Delta Lloyd, Lancyr of Turien en Co. Dankzij de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Brielle.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Goed om te weten: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met een huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Brielle dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst frisdrank over het tapijt van iemand en ook: je morst wijn over de bank van de buurvrouw. Het voordeel van allrisk is een ruime dekking. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Recreatiestrook Brielse Maas.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn spullen on the go en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een mobiele telefoon of een gehoorapparaat.

‘Super service, binnen een paar minuten overgestapt!

B. van der Pol, Brielle (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente