Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Borsele

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Borsele (gemeente Borsele, Zeeland)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als brand, diefstal, vandalisme, storm. Bij partijen als Bovag, Huis In Eén Verzekeringen of REAAL Verzekeringen. Denk aan schade aan aquarium/vissen of een defecte wasmachine. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Borsele ontdek je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Univé pakket en Independer pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteBorsele
Regionummer0113 (+31113)
Inwoners Borsele22612
Postcodegebieden4450
WijkenBaarland
Plaatsen in de regioverzekering-Borne, inboedelverzekering-Borger-Odoorn, polis-Boekel, verzekeringspakket-Bodegraven-Reeuwijk, Bloemendaal en verzekeraar-Blaricum
inboedelverzekering-borsele

Inboedelverzekeringen vergelijken in Borsele juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle producten in jouw verblijf. Van radio tot raamventilator: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Kort gezegd: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat een item vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Lancyr tot en met Independer: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies variëren van €5 tot aan €15. Het bedrag wordt berekend op basis van o.a. het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Aon Direct pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (4450), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Borsele)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is namelijk uniek. Aan de hand van de polisvergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet of wellicht Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk). Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier beperk je je tot aanbieders die rijmen met jouw behoeftes. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 4450, 4451? Bekijk nu met onze tool verzekeringsbedrijven en kies de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Borsele

 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • ZLM Gezinspakket
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €7,50 bij SNS, OHRA of ANWB. Door middel van deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Borsele.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Advies: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Borsele staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: de hond maakt iets kapot of: je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman. Het pluspunt van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Baarland, Borssele, Driewegen, Ellewoutsdijk, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande, Ovezande, ‘s-Gravenpolder, ‘s-Heer Abtskerke, ‘s-Heerenhoek.

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn eigendommen onderweg en buiten in goede handen. We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera & een muziekinstrument.

‘Handige bespaartips voor inboedelverzekeringen

Q. Smits, Borsele (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente