Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Beek

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Beek (gemeente Beek, Limburg)? Met behulp van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als water, inbraak, storm, brand. Onder andere bij Bovag, Delta Lloyd of nowGo. Je kunt dan denken aan schade aan centrifuge of wat te denken van een kapotte wasmachine. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Beek detecteer je via onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als Avéro Achmea pakket of Lancyr pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteBeek
(Net) nummer0316 (+31316)
Inwoners Beek16068
Postcodegebieden6190
BuurtenBeek
Plaatsen in de regioverzekering-Bedum, inboedelverzekering-Barneveld, polis-Barendrecht, verzekeringspakket-Baarn, Baarle-Nassau en verzekeraar-Asten
inboedelverzekering-beek

Inboedelverzekeringen vergelijken in Beek mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle producten in de woning. Van spiegels tot en met centrifuge: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer een product vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Centraal Beheer tot ook FBTO: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies fluctueren tussen de €5,75 en ongeveer €13,5. De maandelijkse premie wordt bepaald door bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Lancyr polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (6190), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Beek)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de bovenstaande vergelijker check je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. Aegon Inboedel Allrisk of juist Unigarant Woonpakket Plus. Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Op basis daarvan kan je een keuze maken uit verzekeraars die passen bij jouw wensenpakket. In de volgende stap selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 6190, 6191, 7037? Vergelijk direct met onze tool alle verzekeraars en zoek de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Beek

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €12,50 bij Unigarant, Interpolis of Centraal Beheer. Door middel van de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Beek.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met een rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Beek staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw en: je morst frisdrank over het tapijt van iemand. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Beek – Spaubeek, Beek-Zuid.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn bezittingen op weg met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon en drumstel.

‘Na negatieve ervaringen nu een prettige verzekering

L. van Vliet, Beek (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente