Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Borger-Odoorn

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Borger-Odoorn (gemeente Borger-Odoorn, Drenthe)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als storm, brand, water, vandalisme. Bij ondernemingen als Turien en Co, HEMA of Klaverblad. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. kunstvoorwerpen of wat te denken van contant geld en waardebonnen. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Borger-Odoorn sluit je af door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Centraal Beheer pakket maar ook InShared pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
Netnummer0599 (+31599)
Bewoners Borger-Odoorn25371
Postcodes9530
BuurtschappenBorger
Plaatsen in de buurtverzekering-Boekel, inboedelverzekering-Bodegraven-Reeuwijk, polis-Bloemendaal, verzekeringspakket-Blaricum, Bladel en verzekeraar-Binnenmaas
inboedelverzekering-borger-odoorn

Inboedelverzekeringen vergelijken in Borger-Odoorn juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in huis. Van platenspeler tot warmtepomp: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Stelregel: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Wanneer een product vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Univé tot FBTO: er valt veel te kiezen. Premies fluctueren tussen de €8,5 en €10,25. Het bedrag wordt bepaald door o.a. type dekking, verzekerd bedrag, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Allsecur dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (9530), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Borger-Odoorn)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is weer anders. Via onze tool achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk) of juist Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk). Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan vergelijk je verzekeraars die matchen met jouw wensen. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 9530, 9531? Vergelijk direct op deze site verzekeringsmaatschappijen en vindt de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Borger-Odoorn

 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €8,25 bij Generali, Independer of DAK. Door middel van deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Borger-Odoorn.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Borger-Odoorn biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman en ook: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.

De inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn spullen on the go met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer + kleding.

‘Mijn spullen met een gerust hart achterlaten

D. Prins, Borger-Odoorn (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente