Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Vierpolders

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Vierpolders (gemeente Brielle, Zuid-Holland)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als inbraak, water, brand, bliksem. Bij ondernemingen als ANWB, Generali of Lancyr. Je kunt dan denken aan schade aan tuinmeubelen of wat te denken van een stukke televisie. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Vierpolders achterhaal je dankzij onze vergelijk module. Denk aan Allsecur pakket en/of FBTO pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBrielle
(Regio) nummer0181 (+31181)
Aantal inwoners Vierpolders16640
Postcodegebieden3222
WijkenBrielle
Naburige plaatsenverzekering-heenvliet, inboedelverzekering-abbenbroek, polis-zuidland, verzekering-maasvlakte-rotterdam, verzekeringspakket-simonshaven en geervliet
inboedelverzekering-vierpolders

Inboedelverzekeringen vergelijken in Vierpolders september 2023

Via een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in de woning. Van meubelen tot en met jacks: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Zodra een ding vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van REAAL Verzekeringen tot ook Delta Lloyd: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand schommelen tussen €6,5 en ongeveer €15,75. Het tarief komt tot stand door o.a. het type polis, waarde inboedel, woonplaats, hoogte eigen risico, type woning, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Avéro Achmea pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (3222), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Vierpolders)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is verschillend. Geholpen door de tool hierboven achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of juist Univé Inboedelverzekering (AR). Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Middels de tool kan je een keuze maken uit verzekeraars die rijmen met jouw eisen. In de volgende stap kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 3222, 3231, 3237? Bekijk nu op deze site alle maatschappijen en kies de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Vierpolders

 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Generali Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €7,25 bij Verzekeruzelf.nl, Interpolis of Centraal Beheer. Door middel van enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Vierpolders.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Vierpolders biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw of: je morst een kop koffie over de bank van een familielid. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Recreatiestrook Brielse Maas.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn waardevolle items on the go en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een laptop of kleding.

‘Mijn huis goed verzekerd

T. Hermans, Vierpolders (september 2023)