Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Boxmeer

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Boxmeer (gemeente Boxmeer, Noord-Brabant)? Via een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld diefstal, brand, wateroverlast, storm. Onder andere bij ANWB, Generali of Nederlanden van Nu. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan horren en/of een kapotte TV. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Boxmeer sluit je af aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Univé pakket of Independer pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBoxmeer
Netnummer0485 (+31485)
Bewoners Boxmeer28465
Postcodegebieden5830
BuurtschappenBoxmeer
Plaatsen in de regioverzekering-Borsele, inboedelverzekering-Borne, polis-Borger-Odoorn, verzekeringspakket-Boekel, Bodegraven-Reeuwijk en verzekeraar-Bloemendaal
inboedelverzekering-boxmeer

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Boxmeer juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle producten in jouw verblijf. Van vazen tot ook kampeeruitrusting: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Avéro Achmea tot ING: heel veel verschillende opties. Tarieven fluctueren tussen de €8,75 en €14. Het tarief komt tot stand door factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Lancyr inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (5830), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Boxmeer)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Met behulp van de vergelijker ontdek je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Dat kan zijn Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk) of wellicht ASR Inboedelverzekering (Allrisk). Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Zodoende vergelijk je verzekeraars die passen bij jouw behoeftes. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 5830, 5831? Bekijk nu via internet alle maatschappijen en check de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Boxmeer

 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • InShared Inboedelverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €14,00 bij Generali, Nationale Nederlanden of Aegon. Door middel van deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Boxmeer.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Populair: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met een brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Boxmeer biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman of: je morst een glas cola over een meubel van een familielid. Het voordeel van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees.

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn kostbaarheden op pad en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera of drumstel.

‘Prettig, alle verzekeraars in een overzicht

H. Dijkstra, Boxmeer (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente