Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Breda

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw woning in Breda (gemeente Breda, Noord-Brabant)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als blikseminslag, wateroverlast, brand, storm. Bij bedrijven als Aon Direct, Ditzo of Reaal. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan e-reader of schade aan apparatuur. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Breda achterhaal je aan de hand van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld ABN AMRO pakket en OHRA pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBreda
(Regio) nummer076 (+3176)
Bewoners Breda181611
Postcodegebieden4800
WijkenBreda
Plaatsen in de regioverzekering-Boxtel, inboedelverzekering-Boxmeer, polis-Borsele, verzekeringspakket-Borne, Borger-Odoorn en verzekeraar-Boekel
inboedelverzekering-breda

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Breda juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in de woning. Van verlichting tot en met speelgoed: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Het zit zo: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een artikel vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Univé tot ook Generali: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand lopen op van €9,75 en ongeveer €13. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, hoogte eigen risico, woonobject, samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Nationale Nederlanden inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (4800), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Breda)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Geholpen door de vergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Denk aan Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of wat te denken van Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk). Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan zie je alleen nog aanbieders die overeenkomen met je eigen uniek vraag. Daarna kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 4800, 4801, 4802, 4803, 4811, 4812, 4813, 4814, 4815, 4816, 4817, 4818, 4819, 4820, 4822, 4823, 4824, 4825, 4826, 4827, 4834, 4835, 4836, 4837, 4838, 4839? Vergelijk nu via internet alle maatschappijen en vindt de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Breda

 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • ZLM Inboedel
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €13,75 bij Unigarant, OHRA of DAK. Aan de hand van de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Breda.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Breda staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Om je een idee te geven: jouw hond bijt een familielid of: je morst een kop koffie over een meubel van een vriend. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West, Breda Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn spullen op weg en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een fotocamera en viool.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

Z. Dekker, Breda (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente