Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Gemert-Bakel

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Gemert-Bakel (gemeente Gemert-Bakel, Noord-Brabant)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen bijvoorbeeld storm, vandalisme, bliksem, brand. Bijvoorbeeld bij Bruns ten Brink, De Goudse of REAAL Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan (sport)kleding of denk aan een gestolen laptop. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Gemert-Bakel achterhaal je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Denk aan SNS pakket maar ook Delta Lloyd pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGemert-Bakel
Netnummer0492 (+31492)
Inwoners Gemert-Bakel29647
Postcodes5420
WijkenGemert
Plaatsen in de omgevingverzekering-Geldrop-Mierlo, inboedelverzekering-Geldermalsen, polis-Geertruidenberg, verzekeringspakket-Ferwerderadiel, Etten-Leur en verzekeraar-Ermelo
inboedelverzekering-gemert-bakel

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Gemert-Bakel december 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in de woning. Van lampen tot haarföhn: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een product permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Unigarant tot Interpolis: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand lopen op van €5,75 tot ruim €13,5. Het bedrag wordt bepaald door bijvoorbeeld type dekking, waarde inboedel, postcode, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Verzekeruzelf.nl inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (5420), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Gemert-Bakel)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is verschillend. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk) of misschien Reaal Opstal (adviseur). Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan vind je aanbieders die matchen met jouw zoekopdracht. Daarna kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 5420, 5421, 5422? Vergelijk nu via internet alle maatschappijen en check de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Gemert-Bakel

 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag is al snel zo’n €8,25 bij Verzekeruzelf.nl, ING of ANWB. Door middel van enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Gemert-Bakel.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met een brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Dikwijls heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Gemert-Bakel vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je morst een glas cola over een meubel van een familielid maar tevens: je morst bier over de bank van de buurman. Het pluspunt van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips.

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn eigendommen op pad en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een spelcomputer en sieraden.

‘Professioneel, snel en rechtvaardig

X. van der Meer, Gemert-Bakel (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente