Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Wouwse Plantage

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Wouwse Plantage (gemeente Roosendaal, Noord-Brabant)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als blikseminslag, vandalisme, wateroverlast, storm. Bijvoorbeeld bij Bruns ten Brink, Verzekeruzelf.nl of REAAL Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan keukenblok of denk aan beschadigingen aan het interieur. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Wouwse Plantage detecteer je via onze adviestool. Denk aan polissen van Verzekeruzelf.nl pakket maar ook Interpolis pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteRoosendaal
(Regio) nummer0165 (+31165)
Aantal inwoners Wouwse Plantage76960
Postcodes4725
BuurtschappenCentrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-wouw, inboedelverzekering-sprundel, polis-schijf, verzekering-stavenisse, verzekeringspakket-st-willebrord en nispen
inboedelverzekering-wouwse-plantage

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Wouwse Plantage juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle producten in de woning. Van naai- en breimachine tot ook geyser/boiler: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Concreet: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Zodra een item vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Centraal Beheer tot aan Europeesche: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies schommelen tussen €8 tot wel €12. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het type polis, waarde inboedel, woonplaats, hoogte eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: OHRA polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (4725), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Wouwse Plantage)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is verschillend. Via de vergelijker achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Turien & Co Woonpakketverzekering Premium of Klaverblad Inboedelverzekering Budget. Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Hierdoor vind je maatschappijen die matchen met de aanvraag die je doet. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 4725? Bekijk zelf op deze site alle verzekeraars en kies de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Wouwse Plantage

 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • InShared Inboedelverzekering
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw spullen goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €11,25 bij Europeesche, InShared of ASR Verzekeringen. Middels de volgende handvatten ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Wouwse Plantage.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook een gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. Dikwijls zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Wouwse Plantage vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw en bijvoorbeeld: je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw. Het voordeel van allrisk is een complete dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Centrum, Oost, Noord, West, Groot Kroeven, Langdonk, Kortendijk, Tolberg, Industriegebieden, Nispen, Wouw, Heerle, Moerstraten, Wouwse Plantage.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn waardevolle items in de tuin en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een spelcomputer en drumstel.

‘Met een goed gevoel in mijn woning

X. Bosch, Wouwse Plantage (juli 2024)