Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Den Dolder

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Den Dolder (gemeente Zeist, Utrecht)? Via deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als storm, vandalisme, water, bliksem. Bij partijen als ANWB, Zelf of OHRA. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. computer + apparatuur of bijvoorbeeld een kapotte televisie. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Den Dolder ontdek je via de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Allsecur pakket maar ook Generali pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteZeist
(Net) nummer030 (+3130)
Aantal inwoners Den Dolder62258
Postcodegebieden3712
WijkenCentrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-austerlitz, inboedelverzekering-woerdense-verlaat, polis-wilnis, verzekering-vreeland, verzekeringspakket-waverveen en vinkeveen
inboedelverzekering-den-dolder

Inboedelverzekeringen vergelijken in Den Dolder juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in de woning. Van vriezer tot en met truien: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle spullen die je los in huis hebt staan. Zodra een product permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Unigarant tot De Goudse: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies variëren van €10 tot wel €11,5. De premie kent zijn oorsprong in onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Polis Direct polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (3712), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Den Dolder)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is weer anders. Met behulp van onze tool signaleer je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Turien & Co Inboedelverzekering Primair of misschien Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Daardoor vind je verzekeringsmaatschappijen die matchen met je eigen uniek vraag. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3712, 3734? Bekijk nu met onze tool alle maatschappijen en check de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Den Dolder

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • SNS Inboedelverzekering
 • SNS Inboedel en opstal
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw spullen verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €8,25 bij Verzekeruzelf.nl, Nationale Nederlanden of Centraal Beheer. Middels de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Den Dolder.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met een doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Den Dolder vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: de ipad laten vallen en: een erfstuk laten vallen. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Centrum Zeist, Zeist-Noord, Zeist-West, Zeist-Oost, Zeister Bos en omgeving, Huis Ter Heide, Bosch en Duin.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn bezittingen onderweg en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat en een muziekinstrument.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

X. van Beek, Den Dolder (juni 2024)