Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Dordrecht

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Dordrecht (gemeente Dordrecht, Zuid-Holland)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als inbraak, storm, water, bliksem. Onder andere bij BLG wonen, Huis In Eén Verzekeringen of Interpolis. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan computer + apparatuur of wat te denken van een kapotte computer. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Dordrecht sluit je af via onze vergelijk module. Denk aan Unigarant pakket en/of InShared pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteDordrecht
Regionummer078 (+3178)
Aantal inwoners Dordrecht118801
Postcodegebied3300
WijkenBinnenstad
Naburige plaatsenverzekering-Dongeradeel, inboedelverzekering-Dongen, polis-Doetinchem, verzekeringspakket-Doesburg, Dinkelland en verzekeraar-Diemen
inboedelverzekering-dordrecht

Inboedelverzekeringen vergelijken in Dordrecht juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in een woongelegenheid. Van dranken t/m salontafel: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Stelregel: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een item permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Aegon tot en met ING: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand variëren van €10 tot ruim €11,75. De premie wordt bepaald door zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, woonobject, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Nationale Nederlanden pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (3300), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Dordrecht)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Via onze tool vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget of juist Univé Opstalverzekering (EUG). Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Daardoor kan je een keuze maken uit aanbieders die rijmen met jouw behoeftes. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 3300, 3301, 3311, 3312, 3313, 3314, 3315, 3316, 3317, 3318, 3319, 3328, 3329? Check nu online alle aanbieders en selecteer de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Dordrecht

 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie is al snel zo’n €10,00 bij EAG Assuradeuren, Interpolis of ANWB. Geholpen door deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Dordrecht.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Tip: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met een brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Dordrecht vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je zoontje schiet door de ruit bij de buren en bijvoorbeeld: een macbook laten vallen. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Binnenstad, Noordflank, Oud Krispijn, Nieuw-krispijn, Het Reeland, Staart, Wielwijk, Crabbehof/Zuidhoven, Sterrenburg, Dubbeldam, Stadspolders, Industriegebied West, Verspreide bebouwing.

Deze inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn eigendommen in de tuin en buiten in goede handen. Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spelcomputer en sportuitrusting.

‘Alles losse verzekering samengevoegd in 1 pakket

G. Hendriks, Dordrecht (juni 2024)