Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Borne

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Borne (gemeente Borne, Overijssel)? Aan de hand van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. vandalisme, brand, water, storm. Onder andere bij Bovag, Delta Lloyd of REAAL Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan klokken en/of beschadigingen aan het interieur. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Borne bekijk je dankzij de vergelijkingstool. Denk aan ASR Verzekeringen pakket maar ook OHRA pakket. Vul alle velden in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteBorne
(Regio) nummer074 (+3174)
Inwoners Borne22343
Postcodegebieden7620
BuurtenBorne
Plaatsen in de regioverzekering-Borger-Odoorn, inboedelverzekering-Boekel, polis-Bodegraven-Reeuwijk, verzekeringspakket-Bloemendaal, Blaricum en verzekeraar-Bladel
inboedelverzekering-borne

Inboedelverzekeringen vergelijken in Borne juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle goederen in de woning. Van tafelbestek tot ook geyser/boiler: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Samenvattend: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van REAAL Verzekeringen tot Interpolis: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand lopen op van €6,5 tot ruim €11,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door o.a. het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: ZLM afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (7620), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Borne)

De beste inboedelverzekering vinden

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Via de bovenstaande vergelijker vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. Turien & Co Inboedelverzekering Prima of wellicht Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk. Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan kan je een keuze maken uit verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 7620, 7621, 7622, 7623? Bekijk zelf via internet verzekeringsmaatschappijen en check de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Borne

 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief is al snel zo’n €13,00 bij Delta Lloyd, Interpolis of Allianz. Dankzij enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Borne.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook een autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Borne vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw en ook: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het gemak van allrisk is een ruime dekking. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Borne, Buitengebied Borne.

Deze inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn eigendommen op weg en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een filmcamera of een rollator.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

S. van de Pol, Borne (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente