Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Boxtel

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Boxtel (gemeente Boxtel, Noord-Brabant)? Via zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als vandalisme, diefstal, brand, wateroverlast. Bij ondernemingen als Aegon, FBTO of OHRA. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan sport/hobbyartikelen en/of een defecte TV. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Boxtel bekijk je via de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Allsecur pakket en/of Nationale Nederlanden pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBoxtel
Netnummer0411 (+31411)
Inwoners Boxtel30406
Postcodes5280
BuurtschappenBoxtel
Plaatsen in de omgevingverzekering-Boxmeer, inboedelverzekering-Borsele, polis-Borne, verzekeringspakket-Borger-Odoorn, Boekel en verzekeraar-Bodegraven-Reeuwijk
inboedelverzekering-boxtel

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Boxtel december 2023

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle artikelen in de woning. Van vriezer tot aan salontafel: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een ding vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Reaal tot en met HEMA: er valt veel te kiezen. Premies fluctueren tussen de €8,5 tot ruim €11. Het tarief berekenen ze aan de hand van factoren als het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, eigen risico, het soort woning, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over London Verzekeringen inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (5280), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Boxtel)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Via de bovenstaande vergelijker detecteer je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Aegon Opstal Basis of misschien Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid). Onze tip: Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Op die manier zie je alleen nog verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw voorwaarden. Vervolgens kan je filteren op thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een goede inboedelverzekering in postcodegebied 5280, 5281, 5282, 5283? Bekijk zelf online alle verzekeraars en zoek de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Boxtel

 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • HEMA Woonverzekering
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Allsecur Uitgebreid
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs is al snel zo’n €8,25 bij FBTO, Nederlanden van Nu of ASR Verzekeringen. Middels de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Boxtel.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar kan je het type dekking kiezen. Doorgaans kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Boxtel vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit bier over het tapijt van de buurman of: je stoot iemands notebook van tafel. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Boxtel, Lennisheuvel, Liempde.

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn kostbaarheden op weg en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spelcomputer en een rollator.

‘Met een goed gevoel in mijn woning

Z. de Boer, Boxtel (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente