Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Schouwen-Duiveland

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Schouwen-Duiveland (gemeente Schouwen-Duiveland, Zeeland)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als water, bliksem, brand, inbraak. Bijvoorbeeld bij ANWB, Generali of Lancyr. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. schoenen en/of schade aan een vloerkleed. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Schouwen-Duiveland detecteer je met behulp van onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als De Goudse pakket of Nationale Nederlanden pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteSchouwen-Duiveland
(Net) nummer0111 (+31111)
Inwoners Schouwen-Duiveland33735
Postcodes4316
BuurtenZierikzee
Plaatsen in de buurtverzekering-Schinnen, inboedelverzekering-Schiermonnikoog, polis-Schiedam, verzekeringspakket-Schagen, s-Hertogenbosch en verzekeraar-Rucphen
inboedelverzekering-schouwen-duiveland

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Schouwen-Duiveland november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle goederen in een woongelegenheid. Van magnetron tot geyser/boiler: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een ding vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van Allianz tot en met Delta Lloyd: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand fluctueren tussen de €9,5 tot ruim €12,5. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over DAK pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (4316), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Schouwen-Duiveland)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat verschillend. Geholpen door de tool hierboven ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid) of wellicht Klaverblad Opstalverzekering Budget. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die passen bij jouw eisen. In de volgende stap kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 4316? Bekijk nu op deze site verzekeringsbedrijven en vindt de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Schouwen-Duiveland

 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Allsecur Uitgebreid
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €11,25 bij Verzekeruzelf.nl, ING of DAK. Via de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Schouwen-Duiveland.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook een reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een assuradeur kan je het type dekking kiezen. Vaak kan je kiezen voor de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Schouwen-Duiveland staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst frisdrank over de bank van iemand maar tevens: je stoot iemands telefoon van tafel. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Zierikzee, Brouwershaven, Zonnemaire, Dreischor, Noordgouwe, Bruinisse, Nieuwerkerk, Oosterland, Ouwerkerk, Scharendijke, Kerkwerve, Ellemeet, Haamstede, Renesse, Noordwelle, Serooskerke.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn spullen on the go en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een iPad en drumstel.

‘Een onbezorgd gevoel

Dhr. van den Brink, Schouwen-Duiveland (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente