Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Rucphen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Rucphen (gemeente Rucphen, Noord-Brabant)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. diefstal, wateroverlast, vandalisme, storm. Bijvoorbeeld bij Bruns ten Brink, De Goudse of Nationale Nederlanden. Je kunt dan denken aan schade aan centrifuge of denk aan een kapotte TV. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Rucphen ontdek je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Denk aan polissen van SNS pakket maar ook Klaverblad pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteRucphen
Netnummer0165 (+31165)
Bewoners Rucphen22276
Postcodegebieden4715
BuurtschappenRucphen
Naburige plaatsenverzekering-Rozendaal, inboedelverzekering-Rotterdam, polis-Roosendaal, verzekeringspakket-Roermond, Roerdalen en verzekeraar-Rijswijk
inboedelverzekering-rucphen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Rucphen juli 2024

Via een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in je appartement. Van cd-speler tot ook petten: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Wanneer een artikel vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Lancyr tot NowGo: er valt veel te kiezen. Premies variëren van €5,25 en ongeveer €15,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door onder andere hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, regio, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Generali juli 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (4715), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Rucphen)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is verschillend. Dankzij de bovenstaande vergelijker vind je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Delta Lloyd Combinatieverzekering of Unigarant Opstalverzekering. Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Daardoor vergelijk je maatschappijen die overeenkomen met jouw eisen. Vervolgens kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 4715? Vergelijk nu op deze site verzekeringsbedrijven en zoek de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Rucphen

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandtarief kan oplopen tot wel €11,50 bij Europeesche, Klaverblad of Allsecur. Aan de hand van een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Rucphen.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket voor extra voordeel
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Rucphen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit een glas drinken over de bank van de buurman of: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het pluspunt van allrisk is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Rucphen, Sint Willebrord, Sprundel, Schijf, Zegge.

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn kostbaarheden op pad en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een navigatieapparaat en een muziekinstrument.

‘Na negatieve ervaringen nu een prettige verzekering

W. Vink, Rucphen (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente