Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Schagen

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Schagen (gemeente Schagen, Noord-Holland)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als wateroverlast, brand, storm, diefstal. Onder andere bij BLG wonen, Univé of SNS. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan betimmeringen of bijvoorbeeld gebroken servies. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Schagen achterhaal je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Reaal pakket en NowGo pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteSchagen
(Net) nummer0224 (+31224)
Inwoners Schagen46159
Postcodegebieden1740
BuurtenWijk
Plaatsen in de regioverzekering-s-Hertogenbosch, inboedelverzekering-Rucphen, polis-Rozendaal, verzekeringspakket-Rotterdam, Roosendaal en verzekeraar-Roermond
inboedelverzekering-schagen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Schagen november 2023

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in huis. Van tafelbestek tot en met jacks: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle spullen die je los in huis hebt staan. Wanneer iets vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Centraal Beheer tot en met Klaverblad: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €7,25 tot aan €12,5. Het tarief komt tot stand door zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Nationale Nederlanden afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (1740), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Schagen)

De beste inboedelverzekering vinden

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van onze tool ontdek je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis of misschien HEMA Inboedelverzekering. Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan vind je maatschappijen die passen bij je eigen uniek vraag. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 1740, 1741, 1742? Vergelijk nu via internet alle verzekeraars en kies de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Schagen

 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €11,00 bij Huis In Eén Verzekeringen, Reaal of Bovag. Door middel van de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Schagen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms is dit alles te combineren met een huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Schagen biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je stoot iemands smartphone van tafel en ook: een vaas laten vallen. Het pluspunt van een all-risk pakket is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Wijk 00, Harenkarspel, Sint Maarten, Warmenhuizen, Zijpe.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zo zijn waardevolle items op weg en buiten in goede handen. Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een spelcomputer of sieraden.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

D. de Bruijn, Schagen (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente