Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Schinnen

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Schinnen (gemeente Schinnen, Limburg)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen bijvoorbeeld water, inbraak, storm, vandalisme. Bij bedrijven als ANWB, Huis In Eén Verzekeringen of SNS. Denk aan schade aan wandbekleding en/of een gestolen laptop. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Schinnen ontdek je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan ABN AMRO pakket en Europeesche pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteSchinnen
(Net) nummer046 (+3146)
Aantal inwoners Schinnen12960
Postcodes6365
BuurtenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Schiermonnikoog, inboedelverzekering-Schiedam, polis-Schagen, verzekeringspakket-s-Hertogenbosch, Rucphen en verzekeraar-Rozendaal
inboedelverzekering-schinnen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Schinnen november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle eigendommen in huis. Van vazen tot en met iPhone: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Concreet: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een ding vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Unigarant tot en met ING: de keuze is enorm. Tarieven fluctueren tussen de €5,75 tot ruim €13,5. De premie kent zijn oorsprong in factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, postcode, hoogte eigen risico, soort huis, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Avéro Achmea inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (6365), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Schinnen)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Met behulp van de vergelijker check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk) of misschien Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Zodoende beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw zoekopdracht. Daarna kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 6365? Vergelijk direct op deze site verzekeringsbedrijven en zoek de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Schinnen

 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • nowGo Opstalverzekering Bewust

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs is al snel zo’n €11,75 bij Univé, London Verzekeringen of Avéro Achmea. Aan de hand van deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Schinnen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook een brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Schinnen biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: u laat iets waardevols vallen en ook: je stoot iemands iphone van tafel. De meerwaarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Wijk 00, Amstenrade – Oirsbeek.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn kostbaarheden onderweg en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera + sportuitrusting.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

Mevr. Bakker, Schinnen (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente