Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Renesse

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Renesse (gemeente Schouwen-Duiveland, Zeeland)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld storm, wateroverlast, brand, blikseminslag. Bijvoorbeeld bij Turien en Co, Delta Lloyd of London Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan naaimachine of denk aan een stukke TV. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Renesse sluit je af door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Aegon pakket en Nationale Nederlanden pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteSchouwen-Duiveland
Netnummer0111 (+31111)
Inwoners Renesse33735
Postcodegebied4325
BuurtenZierikzee
Plaatsen in de omgevingverzekering-ellemeet, inboedelverzekering-scharendijke, polis-kerkwerve, verzekering-bruinisse, verzekeringspakket-brouwershaven en noordgouwe
inboedelverzekering-renesse

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Renesse mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in je appartement. Van kachelsverwarmingsapparatuur tot en met pantalons: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een ding vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Allsecur tot ook Generali: er valt veel te kiezen. De kosten schommelen tussen €6,5 tot wel €13,25. De premie komt tot stand door bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcodegebied, het gekozen eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: ABN AMRO dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (4325), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Renesse)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Geholpen door de vergelijker achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid) of Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid). Onze tip: Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Zodoende vind je verzekeringsbedrijven die matchen met jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna kan je filteren op onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 4325? Bekijk zelf via internet verzekeringsmaatschappijen en selecteer de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Renesse

 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Reaal Opstal (adviseur)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €10,00 bij Univé, Klaverblad of ASR Verzekeringen. Door middel van enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Renesse.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Tip: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook een brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Renesse vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je stoot iemands smartphone van tafel en ook: je morst wijn over het tapijt van een familielid. Het voordeel van een all risk-polis is zeer complete modules. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Zierikzee, Brouwershaven, Zonnemaire, Dreischor, Noordgouwe, Bruinisse, Nieuwerkerk, Oosterland, Ouwerkerk, Scharendijke, Kerkwerve, Ellemeet, Haamstede, Renesse, Noordwelle, Serooskerke.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn spullen onderweg en buiten huis verzekerd. We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een laptop & een kinderwagen.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

T. de Bruyn, Renesse (mei 2024)