Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Schiermonnikoog

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Schiermonnikoog (gemeente Schiermonnikoog, Friesland)? Via deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. brand, storm, wateroverlast, diefstal. Bij ondernemingen als ANWB, Ditzo of London Verzekeringen. Denk aan schade aan scheerapparaat of wat te denken van een gestolen laptop. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Schiermonnikoog bekijk je via de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Allianz pakket of Delta Lloyd pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSchiermonnikoog
(Regio) nummer0519 (+31519)
Bewoners Schiermonnikoog919
Postcodegebieden9166
BuurtenWijk
Plaatsen nabijverzekering-Schiedam, inboedelverzekering-Schagen, polis-s-Hertogenbosch, verzekeringspakket-Rucphen, Rozendaal en verzekeraar-Rotterdam
inboedelverzekering-schiermonnikoog

Inboedelverzekeringen vergelijken in Schiermonnikoog december 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle producten in jouw verblijf. Van koffiezetapparaat t/m speelgoed: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Concreet: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer een ding aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Allsecur tot en met InShared: er is nogal wat keuze. Tarieven lopen op van €6,5 tot ruim €11. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt berekend op basis van onder andere het soort dekking, waarde inboedel, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, woonobject, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: nowGo dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (9166), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Schiermonnikoog)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Geholpen door de bovenstaande vergelijker check je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid) of misschien Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget. Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan beperk je je tot verzekeringsbedrijven die passen bij jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9166? Bekijk nu online verzekeringsbedrijven en selecteer de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Schiermonnikoog

 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • ANWB Woonpakket Plus

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €14,00 bij ZLM, Lancyr of Aegon. Met behulp van de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Schiermonnikoog.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook een doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Schiermonnikoog vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders of: je gooit bier over het tapijt van een vriend. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Wijk 00.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn waardevolle items in de tuin en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spelcomputer en een gehoorapparaat.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

U. Kuipers, Schiermonnikoog (december 2023)