Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Leerbroek

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Leerbroek (gemeente Zederik, Zuid-Holland)? Aan de hand van deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. inbraak, vandalisme, storm, brand. Bijvoorbeeld bij ASR Verzekeringen, Univé of InShared. Denk aan schade aan scheerapparaat of denk aan een beschadigde vloer. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Leerbroek achterhaal je via onze vergelijk module. Denk aan polissen van Avéro Achmea pakket en ING pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteZederik
Netnummer0345 (+31345)
Bewoners Leerbroek13718
Postcodegebied4245
BuurtenLexmond
Naburige plaatsenverzekering-nieuwland, inboedelverzekering-arkel, polis-ameide, verzekering-vuren, verzekeringspakket-meerkerk en noordeloos
inboedelverzekering-leerbroek

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Leerbroek september 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle goederen in een woongelegenheid. Van muziekinstrumenten t/m (elektrische) dekens: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Concreet: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer iets permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Centraal Beheer tot en met NowGo: heel veel verschillende opties. De kosten schommelen tussen €10 tot aan €11. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in o.a. het type polis, het totale verzekerde bedrag, postcode, je eigen bijdrage per schade, type woning, aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Centraal Beheer afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (4245), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Leerbroek)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Met behulp van de vergelijker check je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Allianz Woonhuisverzekering (EUG) of juist Turien & Co Woonpakketverzekering Primair. Onze tip: Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan zie je alleen nog maatschappijen die rijmen met jouw voorwaarden. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 4245? Vergelijk direct aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en zoek de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Leerbroek

 • Aegon Inboedel Basis
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €7,00 bij EAG Assuradeuren, OHRA of Avéro Achmea. Geholpen door enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Leerbroek.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met een ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Leerbroek dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je gooit bier over de bank van de buurman of: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De meerwaarde van een all-risk pakket is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Lexmond, Ameide, Tienhoven, Meerkerk, Hei- en Boeicop, Leerbroek, Nieuwland.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Zo zijn kostbaarheden op weg en buiten huis verzekerd. Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een tablet en kleding.

‘Ruime keuze uit polissen, prima vergelijker

B. Smit, Leerbroek (september 2021)