Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Schiedam

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Schiedam (gemeente Schiedam, Zuid-Holland)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen bijvoorbeeld bliksem, storm, inbraak, water. Bij bedrijven als Allianz, FBTO of OHRA. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan oven of wat te denken van contant geld en waardebonnen. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Schiedam ontdek je via onze adviestool. Bijvoorbeeld Allsecur pakket en/of Delta Lloyd pakket. Voer jouw gegevens in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteSchiedam
Netnummer010 (+3110)
Bewoners Schiedam77108
Postcodegebieden3100
WijkenCentrum
Plaatsen in de regioverzekering-Schagen, inboedelverzekering-s-Hertogenbosch, polis-Rucphen, verzekeringspakket-Rozendaal, Rotterdam en verzekeraar-Roosendaal
inboedelverzekering-schiedam

Inboedelverzekeringen vergelijken in Schiedam juni 2024

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle artikelen in huis. Van radio t/m kinderwagen: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Concreet: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een ding aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Avéro Achmea tot FBTO: de keuze is enorm. De kosten lopen op van €5,75 en ongeveer €11,25. De premie kent zijn oorsprong in factoren als hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, postcode, het gekozen eigen risico, type woning, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: HEMA polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (3100), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Schiedam)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat weer anders. Aan de hand van de tool hierboven ontdek je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn HEMA Opstalverzekering of Klaverblad Inboedelverzekering Royaal. Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Op die manier vind je verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw wensen. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 3100, 3101, 3102, 3109, 3111, 3112, 3113, 3114, 3115, 3116, 3117, 3118, 3119, 3121, 3122, 3123, 3124, 3125? Vergelijk direct op deze site alle verzekeraars en check de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Schiedam

 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Unigarant Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €10,75 bij Europeesche, OHRA of DAK. Door middel van enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Schiedam.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Populair: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Schiedam biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: je gooit rode wijn over de bank van een familielid of: je morst een kop koffie over de bank van een vriend. Het pluspunt van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Centrum, Oost, Tussen Havens en Grachten, West, Zuid, Nieuw Mathenesse, Nieuwland, Groenoord en Kethel, Industriegebied ten noorden van Rijksweg 20, Woudhoek/Spaland /Sveaparken.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items op weg en buiten huis verzekerd. We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een tablet & drumstel.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

G. Wolters, Schiedam (juni 2024)