Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bruinisse

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Bruinisse (gemeente Schouwen-Duiveland, Zeeland)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld bliksem, storm, vandalisme, inbraak. Bij partijen als Centraal Beheer, De Goudse of Polis Direct. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan tablet of denk aan gestolen sieraden. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Bruinisse detecteer je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. De Goudse pakket en FBTO pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteSchouwen-Duiveland
(Regio) nummer0111 (+31111)
Bewoners Bruinisse33735
Postcodes4310
WijkenZierikzee
Plaatsen in de omgevingverzekering-sirjansland, inboedelverzekering-oosterland, polis-nieuwerkerk, verzekering-almkerk, verzekeringspakket-ouwerkerk en zierikzee
inboedelverzekering-bruinisse

Inboedelverzekeringen vergelijken in Bruinisse mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in je appartement. Van boeken tot ook tuingereedschap: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Stelregel: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer een ding aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van Nationale Nederlanden tot ook Generali: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand schommelen tussen €9,25 tot ruim €13,5. Het tarief wordt bepaald door onder andere het type polis, waarde inboedel, postcode, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: REAAL Verzekeringen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (4310), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Bruinisse)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van de vergelijker vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet of wat te denken van Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk). Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Hierdoor vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw eisen. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 4310, 4311? Bekijk zelf aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en zoek de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Bruinisse

 • Aegon Inboedel Basis
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Allsecur Uitgebreid
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie is al snel zo’n €8,25 bij Delta Lloyd, REAAL Verzekeringen of Allianz. Door middel van de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Bruinisse.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Adviseur: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met een autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Bruinisse vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: de hond springt iemand omver en: een laptop laten vallen. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Zierikzee, Brouwershaven, Zonnemaire, Dreischor, Noordgouwe, Bruinisse, Nieuwerkerk, Oosterland, Ouwerkerk, Scharendijke, Kerkwerve, Ellemeet, Haamstede, Renesse, Noordwelle, Serooskerke.

Deze inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn waardevolle items on the go met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een navigatieapparaat & een muziekinstrument.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

T. Smits, Bruinisse (mei 2024)