Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Gouda

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Gouda (gemeente Gouda, Zuid-Holland)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als storm, vandalisme, inbraak, brand. Bij bedrijven als ABN AMRO, Zelf of Nederlanden van Nu. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan staafmixer of bijvoorbeeld een gestolen computer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Gouda sluit je af aan de hand van de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Aegon pakket maar ook Europeesche pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGouda
(Regio) nummer0182 (+31182)
Aantal inwoners Gouda71189
Postcodes2800
BuurtschappenBinnenstad
Plaatsen in de omgevingverzekering-Gorinchem, inboedelverzekering-Gooise Meren, polis-Goirle, verzekeringspakket-Goes, Goeree-Overflakkee en verzekeraar-Gilze en Rijen
inboedelverzekering-gouda

Inboedelverzekeringen vergelijken in Gouda juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle goederen in de woning. Van afzuigkap tot barbecue: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Als een ding aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Univé t/m Independer: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten fluctueren tussen de €8,75 en €16. De maandelijkse premie komt tot stand door zaken als hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Polis Direct pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (2800), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Gouda)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van de bovenstaande vergelijker ontdek je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid) of wat te denken van nowGo Woonverzekering Comfort. Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Hierdoor vind je verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw wensenpakket. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 2800, 2801, 2802, 2803, 2804, 2805, 2806, 2807, 2808, 2809? Bekijk zelf aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en check de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Gouda

 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €12,50 bij Verzekeruzelf.nl, Polis Direct of Aegon. Geholpen door de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Gouda.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Tip: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Gouda staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst rode wijn over het tapijt van iemand en: je gooit wijn over de bank van de buurvrouw. De waarde van een all risk-polis is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Binnenstad, De Korte Akkeren, Bloemendaal, Plaswijck, Noord, Kort Haarlem, Goverwelle, Stolwijkersluis, Oostpolder in Schieland.

De inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn spullen in de tuin en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een filmcamera en jouw golfspullen.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

L. van Leeuwen, Gouda (juli 2024)