Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Zutphen

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Zutphen (gemeente Zutphen, Gelderland)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld storm, brand, wateroverlast, diefstal. Onder andere bij Bovag, Zelf of London Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. vloerbedekking of wat te denken van een defecte laptop. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Zutphen sluit je af met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Reaal pakket en ook Nationale Nederlanden pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteZutphen
(Net) nummer0575 (+31575)
Aantal inwoners Zutphen46997
Postcodegebieden7200
BuurtenCentrum
Plaatsen in de buurtverzekering-Zundert, inboedelverzekering-Zuidplas, polis-Zuidhorn, verzekeringspakket-Zoeterwoude, Zoetermeer en verzekeraar-Zevenaar
inboedelverzekering-zutphen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Zutphen november 2023

Met een inboedelverzekering dek je alle artikelen in je appartement. Van grammofoonplaten t/m stofzuiger: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Allianz tot aan Generali: er is nogal wat keuze. De kosten lopen op van €6,5 tot ruim €13,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door factoren als hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, regio, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Aon Direct polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (7200), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Zutphen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is verschillend. Dankzij de tool hierboven detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Denk aan Unigarant Opstalverzekering of De Goudse Privé Pakket Online. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Zodoende zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die rijmen met jouw wensenpakket. Hierna kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7200, 7201, 7202, 7203, 7204, 7205, 7206, 7207, 7233? Vergelijk nu op deze site alle verzekeraars en kies de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Zutphen

 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • ZLM Opstalverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief kan oplopen tot wel €13,00 bij Delta Lloyd, Nationale Nederlanden of Turien en Co. Door middel van de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Zutphen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Tip: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met een rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Vaak heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Zutphen vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders en ook: een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren. Het voordeel van een all-risk pakket is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Centrum – De Hoven, Waterkwartier, Noordveen, Zuidwijken, Leesten, Warnsveld.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn waardevolle items onderweg en buiten huis verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een iPad & gitaar.

‘Snel een betrouwbare verzekering gevonden

V. de Haan, Zutphen (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente