Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering s-Hertogenbosch

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in s-Hertogenbosch (gemeente s-Hertogenbosch, Noord-Brabant)? Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. storm, brand, water, inbraak. Onder andere bij Allsecur, FBTO of REAAL Verzekeringen. Denk aan schade aan elektrische kookplaat of een stukke koelkast. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van s-Hertogenbosch sluit je af met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. ASR Verzekeringen pakket of Delta Lloyd pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
Gemeentes-Hertogenbosch
(Net) nummer073 (+3173)
Inwoners s-Hertogenbosch151608
Postcodegebieden5200
BuurtschappenBinnenstad
Plaatsen in de regioverzekering-Rucphen, inboedelverzekering-Rozendaal, polis-Rotterdam, verzekeringspakket-Roosendaal, Roermond en verzekeraar-Roerdalen
inboedelverzekering-s-hertogenbosch

Online inboedelverzekeringen vergelijken in s-Hertogenbosch november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in je appartement. Van gordijnrails t/m brommers: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Om het duidelijker te maken: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een ding vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Nationale Nederlanden tot aan De Goudse: heel veel verschillende opties. Premies variëren van €7,75 tot ruim €14,25. Het bedrag kent zijn oorsprong in o.a. het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, eigen risico, woonobject, type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: HEMA november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (5200), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in s-Hertogenbosch)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is weer anders. Dankzij onze tool vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Denk aan Bovag Inboedelverzekering (Allrisk) of juist Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering. Onze tip: Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Daardoor vind je aanbieders die passen bij jouw zoekopdracht. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 5200, 5201, 5202, 5203, 5211, 5212, 5213, 5215, 5216, 5221, 5222, 5223, 5224, 5231, 5232, 5233, 5234, 5235, 5236, 5237, 5246? Vergelijk nu op deze site alle maatschappijen en vindt de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in s-Hertogenbosch

 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs is doorgaans ongeveer €8,50 bij SNS, Nationale Nederlanden of BLG wonen. Via deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in s-Hertogenbosch.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met een autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor s-Hertogenbosch dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders en: je gooit wijn over het tapijt van een familielid. De waarde van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Binnenstad, Zuidoost, Graafsepoort, Muntel / Vliert, Rosmalen-Zuid, Rosmalen-Noord, De Groote Wielen, Empel, Noord, Maaspoort, Est, Engelen, Nuland, Vinkel.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn waardevolle items op weg met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon & een gehoorapparaat.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

Familie. de Haan, s-Hertogenbosch (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente