Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Opmeer

Op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Opmeer (gemeente Opmeer, Noord-Holland)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als brand, inbraak, storm, vandalisme. Bij ondernemingen als Aegon, Europeesche of Reaal. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan bed/matras en/of gestolen sieraden. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Opmeer achterhaal je aan de hand van onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als Avéro Achmea pakket en FBTO pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteOpmeer
(Net) nummer0226 (+31226)
Aantal inwoners Opmeer11336
Postcodegebieden1716
BuurtenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Oostzaan, inboedelverzekering-Ooststellingwerf, polis-Oosterhout, verzekeringspakket-Oost Gelre, Onderbanken en verzekeraar-Ommen
inboedelverzekering-opmeer

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Opmeer juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle eigendommen in jouw verblijf. Van meubelen t/m zonnepanelen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat een artikel permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Allsecur t/m HEMA: heel veel verschillende opties. Premies fluctueren tussen de €8,25 tot wel €13. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van onder andere het type polis, waarde inboedel, waar je woont, het gekozen eigen risico, het soort woning, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Klaverblad afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (1716), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Opmeer)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is weer anders. Dankzij de polisvergelijker vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid) of juist Klaverblad Opstalverzekering Budget. Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Op die manier zie je alleen nog maatschappijen die rijmen met jouw behoeftes. Daarna kan je filteren op thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 1716? Check nu online verzekeringsbedrijven en kies de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Opmeer

 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Woonpakket
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • ZLM Opstalverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs is al snel zo’n €9,25 bij Ditzo, OHRA of ANWB. Aan de hand van de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Opmeer.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Opmeer vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: je stoot iemands ipad van tafel of: een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02.

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn spullen on the go en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een tablet en jouw golfspullen.

‘Een onbezorgd gevoel

M. Bakker, Opmeer (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente