Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oosterhout

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Oosterhout (gemeente Oosterhout, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als wateroverlast, diefstal, brand, storm. Bij bedrijven als ASR Verzekeringen, Univé of Nationale Nederlanden. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. kruimeldief of bijvoorbeeld een stukke koelkast. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Oosterhout bekijk je met behulp van onze adviestool. Denk aan polissen van Reaal pakket en ook ING pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteOosterhout
(Net) nummer0162 (+31162)
Aantal inwoners Oosterhout54018
Postcodegebied4909
BuurtenOosterhout-Centrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-Oost Gelre, inboedelverzekering-Onderbanken, polis-Ommen, verzekeringspakket-Olst-Wijhe, Oldenzaal en verzekeraar-Oldebroek
inboedelverzekering-oosterhout

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Oosterhout juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in je appartement. Van naai- en breimachine t/m salontafel: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Kort gezegd: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een ding aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Univé t/m Europeesche: de keuze is enorm. De prijzen per maand lopen op van €6 en ongeveer €12,75. Het tarief wordt bepaald door bijvoorbeeld type dekking, het totale verzekerde bedrag, regio, het gekozen eigen risico, type woning, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar EAG Assuradeuren juni 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (4909), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Oosterhout)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Via de vergelijker ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, en bij jouw budget. Denk aan De Goudse Privé Pakket Online of ZLM Gezinspakket. Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Op die manier beperk je je tot verzekeraars die overeenkomen met je eigen uniek vraag. In de volgende stap kan je filteren op onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 4909? Bekijk zelf online verzekeringsmaatschappijen en vindt de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Oosterhout

 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €10,75 bij SNS, OHRA of Bruns ten Brink. Dankzij deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Oosterhout.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Adviseur: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. Dikwijls heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Oosterhout staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit frisdrank over een meubel van de buurman of: een kunstwerk laten vallen. Het voordeel van een all risk-polis is een ruime dekking. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Oosterhout-Centrum, Slotjes, West, Strijen, Leijsenakkers, Oosterheide, Dommelbergen, Vrachelen, Industrieterrein Zuid, Industrieterrein Noord, Buitengebied Oosterhout, Den Hout, Oosteind, Dorst.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn spullen op weg en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een fotocamera en een rollator.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

Y. Scholten, Oosterhout (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente