Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ooststellingwerf

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Ooststellingwerf (gemeente Ooststellingwerf, Drenthe)? Dankzij deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als storm, bliksem, water, inbraak. Bij ondernemingen als Aegon, Generali of REAAL Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan apparatuur of schade aan meubels. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Ooststellingwerf sluit je af via onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van SNS pakket en/of Nationale Nederlanden pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteOoststellingwerf
Regionummer0516 (+31516)
Aantal inwoners Ooststellingwerf25571
Postcodegebieden8434
BuurtenOosterwolde
Plaatsen nabijverzekering-Oosterhout, inboedelverzekering-Oost Gelre, polis-Onderbanken, verzekeringspakket-Ommen, Olst-Wijhe en verzekeraar-Oldenzaal
inboedelverzekering-ooststellingwerf

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Ooststellingwerf december 2023

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in jouw verblijf. Van serviesgoed tot linnen- en beddengoed: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Als iets vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Nationale Nederlanden tot ook Europeesche: er valt veel te kiezen. Premies lopen op van €4,75 tot aan €10,75. Het bedrag kent zijn oorsprong in o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, eigen risico, type woning, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Centraal Beheer dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (8434), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Ooststellingwerf)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door onze tool detecteer je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid of Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet. Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Middels de tool zie je alleen nog verzekeraars die passen bij je eigen uniek vraag. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 8434? Bekijk nu aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en vindt de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Ooststellingwerf

 • Lancyr Woonverzekering
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Univé Opstalverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs is al snel zo’n €13,25 bij Europeesche, REAAL Verzekeringen of ABN AMRO. Geholpen door deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Ooststellingwerf.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Ooststellingwerf vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw en bijvoorbeeld: jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders. Het voordeel van een all-risk pakket is een ruime dekking. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Oosterwolde, Donkerbroek, Makkinga, Oldeberkoop, Haulerwijk, Appelscha.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn spullen in de tuin met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera of een muziekinstrument.

‘Prettig, alle verzekeraars in een overzicht

J. Jonker, Ooststellingwerf (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente