Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Onderbanken

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Onderbanken (gemeente Onderbanken, Limburg)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. inbraak, storm, bliksem, water. Bij partijen als Aegon, De Goudse of Klaverblad. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan totaal of denk aan gebroken servies. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Onderbanken achterhaal je dankzij onze vergelijk module. Denk aan Avéro Achmea pakket en/of ING pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteOnderbanken
Netnummer045 (+3145)
Inwoners Onderbanken7869
Postcodes6450
BuurtschappenOnderbanken
Plaatsen nabijverzekering-Ommen, inboedelverzekering-Olst-Wijhe, polis-Oldenzaal, verzekeringspakket-Oldebroek, Oldambt en verzekeraar-Oisterwijk
inboedelverzekering-onderbanken

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Onderbanken december 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle producten in jouw verblijf. Van vazen tot ook salontafel: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Concreet: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat een item permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Reaal tot aan Generali: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies lopen op van €6 tot aan €14. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, regio, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Allsecur inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (6450), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Onderbanken)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is opzichzelfstaand. Via onze tool vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld ANWB Inboedelverzekering of juist Turien & Co Inboedelverzekering Primair. Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Hierdoor kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die rijmen met jouw zoekopdracht. Daarna selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 6450, 6451? Check nu via internet alle verzekeraars en selecteer de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Onderbanken

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Generali Inboedelverzekering
 • SNS Inboedel en opstal
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • FBTO Woonhuisverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen goedkoop verzekeren? Het maandtarief ligt gemiddeld op zo’n €8,50 bij Ditzo, ING of ANWB. Middels de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Onderbanken.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook een rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Dikwijls moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Onderbanken staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: je gooit wijn over de bank van een familielid en ook: je gooit wijn over het tapijt van een familielid. De waarde van allrisk is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Onderbanken.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden op weg en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een mobiele telefoon en een gehoorapparaat.

‘Onze nieuwbouwwoning goedkoop verzekerd

J. Vink, Onderbanken (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente