Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Wageningen

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Wageningen (gemeente Wageningen, Gelderland)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. diefstal, brand, vandalisme, blikseminslag. Bijvoorbeeld bij DAK, Generali of Klaverblad. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan blender en/of schade aan je smartphone. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Wageningen sluit je af met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als De Goudse pakket of NowGo pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteWageningen
(Regio) nummer0317 (+31317)
Aantal inwoners Wageningen37837
Postcodegebied6700
BuurtschappenStedelijk
Plaatsen nabijverzekering-Waddinxveen, inboedelverzekering-Waalwijk, polis-Waalre, verzekeringspakket-Waadhoeke, Vught en verzekeraar-Voorst
inboedelverzekering-wageningen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Wageningen november 2023

Met een inboedelverzekering dek je alle producten in huis. Van spiegels tot en met cv-ketel: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een item permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Reaal tot InShared: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand variëren van €8,25 tot wel €14,25. Het bedrag kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld type dekking, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, hoogte eigen risico, woonobject, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Zelf pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (6700), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Wageningen)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat verschillend. Dankzij de bovenstaande vergelijker detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld Turien & Co Inboedelverzekering Premium of juist Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk). Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool vind je verzekeringsbedrijven die passen bij jouw behoeftes. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 6700, 6701, 6702, 6703, 6704, 6705, 6706, 6707, 6708, 6709? Check nu via internet verzekeringsbedrijven en selecteer de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Wageningen

 • ZLM Opstalverzekering
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief is al snel zo’n €13,00 bij FBTO, REAAL Verzekeringen of DAK. Geholpen door deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Wageningen.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Adviseur: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Vaak kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Wageningen staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: je morst een glas drinken over de bank van een vriend en ook: je morst een glas cola over het tapijt van de buurman. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Stedelijk gebied, Landelijk gebied.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zo zijn eigendommen op pad met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan filmapparatuur en een muziekinstrument.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

J. Dijkstra, Wageningen (november 2023)