Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering De Weere

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in De Weere (gemeente Opmeer, Noord-Holland)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. wateroverlast, diefstal, brand, vandalisme. Bij bedrijven als Aon Direct, Generali of REAAL Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan servies/kristal of bijvoorbeeld een kapotte wasmachine. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van De Weere sluit je af aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan Allsecur pakket of Independer pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteOpmeer
Regionummer0229 (+31229)
Aantal inwoners De Weere11336
Postcodegebieden1661
BuurtschappenWijk
Naburige plaatsenverzekering-lambertschaag, inboedelverzekering-abbekerk, polis-sijbekarspel, verzekering-ursem, verzekeringspakket-benningbroek en zuidermeer
inboedelverzekering-de-weere

Online inboedelverzekeringen vergelijken in De Weere juni 2022

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle goederen in huis. Van fornuis tot aan warmtepomp: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle spullen die je los in huis hebt staan. Als een item vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van Allianz tot ook Independer: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €4,75 en €14. Het bedrag komt tot stand door o.a. hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, eigen risico, soort huis, gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: EAG Assuradeuren polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (1661), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in De Weere)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Met behulp van de bovenstaande vergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering of wellicht Unigarant Inboedelverzekering. Onze tip: Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Op die manier vind je verzekeringsbedrijven die matchen met de aanvraag die je doet. Vervolgens selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 1661, 1662, 1663? Bekijk nu aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en vindt de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in De Weere

 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Aegon Opstal Basis
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Generali Inboedelverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen goedkoop verzekeren? Het maandbedrag bedraagt soms wel €8,25 bij Ditzo, Independer of Bruns ten Brink. Dankzij een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in De Weere.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor De Weere staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand en bijvoorbeeld: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De meerwaarde van een all-risk pakket is zeer complete modules. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn kostbaarheden op pad en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een smartphone en een muziekinstrument.

‘Een goede verzekering voor mijn dochter

J. Peeters, De Weere (juni 2022)